Blog

Ce ai nevoie pentru a-ti face acasa un buchet de mireasa – mici sfaturi

Ce ai nevoie pentru a-ti face acasa un buchet de mireasa - mici sfaturi

Ce ai nevoie pentru a-ti face acasa un buchet de mireasa – mici sfaturi

In general, dupa alegerea rochiei o mireasa isi va alege buchetul.

Cel mai frumos buchet de mireasa si care nu se va demoda niciodata este cel facut din flori naturale combinate cu cele uscate sau elemente decorative. De obicei se aleg flori in nuante pastelate, iar plantele trebuie sa fie proaspete cu petalele intacte.

Iti recomandam sa hidratezi florile cu cel putin 24 de ore inainte de a forma buchetul, pentru a evita ofilirea in ziua nuntii. E bine sa le pastrezi la intuneric si intr-un loc racoros de 10-14 grade.

Insarmarea florilor cu ajutorul unei sarme de culoarea verde, infasurata pe tulpina fiecarei plante, va oferi o rezistena sporita buchetului.

Ca accesorii poti opta la o panglica de satin din care sa faci ornamente formate din sarma si bucle de panglica. Acestea le poti pune alocuri prin buchet. La final, poti imbraca cozile buchetului cu acelasi tip de panglica. Dupa aranjarea florilor in forma dorita, banda de propilena iti va fi de ajutor pentru a-i lega mijlocul, astfel florile nu se vor mai deplasa si buchetul nu se va mai deforma.

Pe coada buchetului, poti aplica banda cu strasuri sau panglica dantelata ori cel mai simplu, o funda facuta din panglica organza. Toate acestea se vor fixa cu ajutorul boldurilor cu perlute albe sau colorate, intepand panglica indoita spre interior oblic in sus. Aveti grija ca varful acului sa nu iasa in afara buchetului sau a cozilor.

Speram ca te-am ajutat cu aceste sfaturi, si iti dorim sa ai o petrecere frumoasa si un buchet de mireasa asa cum ai visat!

Inapoi la lista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *