Blog

Ce aranjamente florale poți oferi în dar la o cununie civilă?

Ești invitat la o cununie civilă și vrei să surprinzi mirii într-un mod cu totul plăcut? Avem soluția perfectă pentru tine! Dacă și tu te-ai săturat de clasicele buchete de flori, cumpărate de cele mai multe ori în grabă de la florărie, ce nu ies cu nimic în evidență, atunci cu siguranță vei îndrăgi propunerile noastre.

Astăzi vrem să îți prezentăm o listă diversificată cu aranjamente florale pe care le poți oferi cu încredere în dar proaspătului cuplu căsătorit în cadrul cununiei civile. Cel mai indicat ar fi să le creezi chiar tu pentru a fi sigur că îi vei surprinde până la lacrimi. Noi îți venim în ajutor cu o gamă completă de accesorii florale ce te vor ajuta să compui aranjamentele potrivite. Însă până să descoperi cu exactitate ce produse ți-am pus la dispoziție, hai să vedem ce aranjamente florale ai putea alege pentru o cununie civilă.

Ce aranjamente florale oferi la o cununie civilă?

1.   Coș cu flori diferite

Un coș cu flori de diferite culori poate fi un cadou minunat, nu doar colorat, la cununia civilă. Poți combina cu încredere trandafirii, lalelele, crizantemele și alte flori de sezon pentru a crea un aspect vesel și plin de vitalitate.

Acest aranjament va reuși cu siguranță să răpească un zâmbet de pe chipurile mirilor. Atenție la coșul pe care îl folosești – acesta trebuie să se potrivească ca o mănușă cu florile alese. Noi am pregătit câteva modele interesante pentru tine, trebuie doar să consulți rubrica specifică pentru a le descoperi.

2.   Aranjament floral în vază elegantă

Un buchet de trandafiri albi și crini peruvieni într-o vază elegantă din sticlă poate fi considerat un aranjament floral cu adevărat reușit. Acesta va emana rafinament și eleganță până la cele mai mici detalii.

Știai că aceste două flori sunt semnificative pentru începutul unei noi vieți și arată aprecierea și bucuria ta pentru familia proaspăt formată? Așadar, nu ezita să optezi pentru această combinație dacă îți dorești să transmiți un mesaj folosind limbajul florilor.

3.   Buchet de flori uscate

Chiar dacă nu este des întâlnit, buchetul din flori uscate poate fi opțiunea surprinzătoare de cadou la o cununie civilă. Acesta poate fi format din lavandă, eucalipt sau floarea-soarelui, căci aceste specii reușesc să ofere un aspect rustic și nostalgic.

De ce ai alege un buchet de flori uscate? Pentru că poate fi păstrat ca amintire specială în timp. La noi, pe rocos.ro, găsești vaze și cutii potrivite pentru a-i îmbunătăți aspectul, dar și pentru a-l proteja pentru mult timp.

4.   Aranjament floral în stil vintage

Dacă ești invitat la o cununie civilă a unor prieteni despre care știi că sunt fani ai stilului vintage, atunci avem cea mai potrivită recomandare pentru tine. Ce ar fi să le oferi un buchet de flori cu aer vintage care să emane și romantism până la cele mai mici detalii? Te poți folosi în acest sens de trandafiri cu petale buclate și flori de mac. Vei vedea că această combinație este cu totul deosebită. Alege din cadrul magazinului nostru online și un ambalaj potrivit, cu iz vintage, iar cadoul va fi complet!

5.   Aranjament floral cu note exotice

Dacă mirii sunt atrași de exotism, un aranjament floral cu flori mai puțin obișnuite îi poate încânta cu siguranță. Optează cu încredere pentru orhidee, protea sau anthurium pentru a obține o notă exotică și interesantă.

Noi te putem ajuta cu ambalajul potrivit. Alege-l ținând cont de culorile florilor, dar și de dimensiunea acestora. Puțină creativitate va fi suficientă pentru a te asigura că ai făcut cea mai potrivită alegere.

6.   Aranjament floral cu accente de verde

Pentru cei care iubesc natura, cei care se autocaracterizează ca având un spirit liber, aranjamentele florale cu accente de verde sunt cât se poate de potrivite. Optează în acest sens pentru plante suculente sau flori verzi, dar și pentru frunze exotice. Combină-le armonios într-un buchet și alege un ambalaj cât mai simplu. Poate fi vorba și despre o simplă sfoară pentru a fi sigur că frumusețea aranjamentului nu va fi eclipsată.

Acum, ori de câte ori vei fi invitat să participi la o cununie civilă, te poți prezenta cu un aranjament floral cu totul deosebit. Spune adio clasicelor buchete de flori și îmbrățișează cu încredere una dintre propunerile noastre!

 

Inapoi la lista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *